BURO GOED is een tuinontwerpburo. Wij ontwerpen tuinen, maken beplantingsplannen en geven tuinadvies. Op deze pagina vindt u het laatste nieuws. Houd ook onze facebookpagina in de gaten!

03-08-2015

Binnenkort komt ons assortiment tuinmeubels online! Houd deze site en onze facebookpagina in de gaten. Kijk onder het kopje 'Producten' en dan 'Tuinsets' voor meer informatie.

23-07-2015

Sinds kort is het ook mogelijk om vrijwel alle soorten beplanting bij ons te bestellen! Kijk onder het kopje 'Producten' en dan 'Beplanting' voor meer informatie.

04-06-2015

Wilt u uw tuin opnieuw inrichten? Maar u heeft geen idee hoe? Laat uw tuin ontwerpen door BURO GOED!
BURO GOED zorgt ervoor dat u een waanzinnige tuin krijgt, helemaal volgens uw eigen eisen en wensen.

Het ultieme doel van mij als tuinontwerper is het maken van prachtige ruimtes, die goed uitvoerbaar zijn, praktisch zijn qua onderhoud, en dat allemaal binnen een bepaald budget. Ik ben van mening: een tuin is pas mooi als de tuineigenaar de tuin mooi vindt er helemaal tevreden over is. Pas dan kan de eigenaar de tuin optimaal benutten en er volledig genieten.

29-05-2015

Volg BURO GOED op Facebook en u bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws, onze activiteiten, acties en leuke weetjes.

15-05-2015

BURO GOED ontwerpt tuinen, maakt beplantingsplannen en geeft tuinadvies, vaak voor particuliere klanten. Ook voor het ontwerpen van pleinen, parken, winkelgebieden en andere buitenruimten kunt u bij BURO GOED terecht. Mocht u hier meer informatie over willen hebben dat kunt u altijd contact met ons opnemen.

info@burogoed.nl
0627884253